Ja jag var ju sååå nöjd med den förra viragon jag hade för ett par år sedan så jag åkte helt enkelt iväg och köpte mig en till. En 96a med 3500 mil på mätaren, nybesiktigad och helt körklar. Satte upp ett mål att det skulle ta max 2 veckor att förvandla denna från gubbrääser till till cool hardcorebike :)


Isärplockning för lackering och uppsmörjning av styrlager mm.


Avgassystemet får sig en duvning, bort med dom tunga dummy-dämparna.


Motorn blev riktigt snygg när man förvandlar den till ett svart monster, den lilla 535an har ju vääl tilltagna kylflänsar så den ser ju större ut än vad den faktiskt är.


En rejäl service gjordes också när man ändå var igång.


Kromad biltemalampa i mattsvart utförande ihop med en gammal crossframskärm jag hade liggande monterades för en smidig look.


Tyvärr satt det framflyttade fotpinnar på den här och inga original fanns kvar så jag får åka med det så länge tills jag hittar lite begagnade delar. Får sätta klackjärn på skorna så länge för det skrapar i fort vid minsta nedlägg ;)


Lindat avgas och en liten pip :)


På väg till jobbet en dag så blev den helt plötsligt slö som en gammal yxa, visade sig att membranet i ena förgasaren hade släppt från trotteln så det var bara fram med epoxilim och sätta ihop det igen.


Fattigmans-whitewalls :) skall testa detta och se hur det står sig innan jag kränger på ett nytt däck-set.


.

Back to www.per-larsson.se